PARTNEREK

A kezdetek óta az XTB Brókerház adta meg a kellő bizalmat és stabilitást a kereskedéseim hajnalán.

XTB Limited (CY) is authorized

and regulated by the Cyprus

Securities and Exchange

Commission in Cyprus. (License

No.169/12)


A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 78%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.


Próbáld ki magad Te is az xStation5-ben!

A befektetések kockázatokkal járnak, és nem minden befektető számára alkalmasak. A CFD-k összetett eszközök, és nagy a kockázata annak, hogy a tőkeáttétel miatt gyorsan veszteség keletkezik. 73% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.


Próbáld ki magad Te is az MT4-ben


Média partnerem aIngyenes Kereskedési kézikönyv megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Pénzügyi partnerem a Stripe

Fizetési infrastruktúra az internethez

Kockázati felhívás!

Írásaink általános információkon alapulnak. Bármely véleményt, elemzést, árszintet vagy más tartalmat oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként publikálunk. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik, vagy aki ezeket megkapja, csakis saját felelősségre teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve bármilyen egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit.A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csak saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az elemzéseink után tett befektetésekre.