A TÖRTÉNETEM

Mondhatnám, hogy lássuk a MEDVÉT, de van egy jó hírem, megmutatom a BIKÁT is. 


Az alkotás csodája

Már gyerekként éreztem, hogy a kreativitás mint adottság teljesen átitat. Imádok alkotni, illetve létrehozni dolgokat, akár a semmiből. Ezt a magánéletben és szakmai téren elért fejlesztéseim és sikereim is igazolják. Négy alkalommal mondták nekem, hogy a tervemet lehetetlen megvalósítani!


Első alkalom:

Az első találmányom egy egyedülálló adagoló pisztoly, évi 60 millió Forint megtakarítással a háta mögött!


Második alkalom:

A második találmányom egy patinás megoldásokkal ellátott kézi fűrészgép, mely által megszűntek a balesetek, éves szinten 30 millió Forintot takarít meg!


Harmadik alkalom:

Induló üzemben nem lehet költséget csökkenteni, mondták! Az ötletemmel egy 30 éves megoldást gondoltam újra, ami konszern szinten hasznosítható, éves szinten kb. 100 millió Forintról beszélgetünk.


Negyedik alkalom:

A kereskedésben nem lehet létrehozni olyan profi stratégiát, amivel magabiztos a kereskedés, illetve minden szituációban tudja, mikor mit kell tenni.

Ezen a ponton éreztem az igazi kihívást.

Az egész 2010-ben kezdődött...

Az egyik legismertebb Brókerház ajánlatára figyeltem fel. Akkoriban adtak 9000 "ajándék" Forintot ha éles számlát nyit valaki.

Persze, hogy nyitottam...

Azt sem tudtam mi az a "Long" vagy "Short", de valamiféle csoda folytán a 9000-ből 2 hónap alatt 120.000 Ft lett!!!

Persze, hogy beszipantott...

Attól kezdve komolyabban elkezdtem fejleszteni magam. Videók, webináriumok, stratégiák sokaságát néztem, hallgattam és próbáltam ki, de semmi.

Persze, hogy nem sikerül újra és újra a bravúr.

2015-ben hanyagoltam a dolgot pár hónapra, mert egyszerűen nem viseltem el azt, hogy nem vagyok képes használható dolgot letenni az asztalra.

2016-ban viszont jött az áttörés, egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy mit is talátam, ekkor hoztam létre a "SURF" alapjait. Azóta tökélyre fejlesztettem, egyedülálló statisztikát produkálva.

Már ma gondolkodom a holnap problémáinak megoldásán, hogy amikor találkozom velük, dicsőségként éljem meg azokat, ne pedig kudarcként.

                                                                                                                                              B.ROLAND


Kockázati felhívás!

Írásaink általános információkon alapulnak. Bármely véleményt, elemzést, árszintet vagy más tartalmat oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként publikálunk. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik, vagy aki ezeket megkapja, csakis saját felelősségre teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve bármilyen egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit.A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csak saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az elemzéseink után tett befektetésekre.