ÜGYFÉL REFERENCIA


Ha nem vagy rá hajlandó, hogy változtass az életeden, nem lehet rajtad segíteni. 

                                                                                            Hippokratész


Az Ügyfelek Referencia anyagaiban komplett SURF Trade-et publikálunk, tehát aktív képsorozatokat nézhetsz végig SURF-ös szemmel, mégpedig aktív ügyfeleink jóvoltából, hogy a saját szemeddel lásd képekről azt, amit Ők látnak élőben.

A referencia anyagot tekintve Basic-től az Experten át, egészen a Master szintekig engednek bepillantást aktív ügyfeleink.


SURF Basic

"Már az első nyílt webináriumon megtetszett a SURF egyszerűsége és hatékonysága. Mikor sikerült a személyes platformomon használni, először nehezen tudtam alkalmazni a SURF vonalakat, de kevés gyakorlás és mentori segítséggel elértem én is a tökéletes Trade levezetését."

Basic szintű SURF-ös.

 T.Béla 


"Több stratégiával is kereskedtem már, de egyikkel se tudtam így elcsípni a trendfordulót, mint a Surf-el. A referencia pontok megtalálásához türelem kell, de mentori segítséggel és egy kis gyakorlással ez is megy."

Basic szintű SURF-ös.


K.Gyula 


Szeretnéd már ma a holnapi újságot, iratkozz fel!


Kockázati felhívás!

Írásaink általános információkon alapulnak. Bármely véleményt, elemzést, árszintet vagy más tartalmat oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként publikálunk. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik, vagy aki ezeket megkapja, csakis saját felelősségre teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve bármilyen egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit.A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csak saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az elemzéseink után tett befektetésekre.