S U R F BEMUTATÁSA

Közel 7 éve kereskedem aktívan a tőzsdén, kipróbáltam már sok mindent, megnéztem sok videót, de valahogy egyik ismert stratégia sem adott akkora biztonságérzetet mint a SURF


Fejlesztés:

A stratégia fejlesztésekor egyetlen cél lebegett a szemem előtt: " alkotni valamit, mint a nagyok".

Úgy gondolom, sikerült.

A cél nem volt kisebb, mint egy olyan stratégia megalkotása, amit mindenki szeretne a magáénak tudni.

Így hát összeszedtem azokat a fontos dolgokat, amik alapján meg lehet alkotni egy "tuti" stratégiát. 


Az első volt az irány:

A biztonságos kereskedés egyik fontos alappillére, hogy tudjuk merre megy a piac, mert ha a piac ellen kereskedünk, akkor vagy lennie kell egy kis "bennfentes" infónknak, vagy Top Traderek vagyunk és a világ összes pénzével megyünk a piacra.

A második a helyes beszálló:

Beszállót könnyen lehet találni, ami az irány függvénye, tehát egymásra kell építeni a stratégiát.

A harmadik pedig a pontos kiszálló:

Az utolsó lépés ugyanolyan fontos mit az irány és a beszálló, a take-profit szintek meghatározása elengedhetetlen a kereskedések szempontjából.

S U R F

Mitől különleges a SURF? 

Minden igényt kielégít, ami egy Profi Tradehez kell.

Chartok közös nevezője 
Biztonság
Elemzés

Sikerült megalkotni egy olyan szűrőt, amivel a SURF által használt ídősíkok egyidejűleg adják a belépésre utaló jelet.

Az általam kifejleszett stratégiában 5 egyazon időben történt jelegyüttes biztosítja a Tradert a poziciónyitás pillanatában.

A SURF profizmusa a Chartok egyedi elemzéseiben rejlik. Az elemzés letisztultsága miatt, rendkívűl egyszerű és felhasználóbarát.

S U R F

Segít eligazodni a pénzügy Dzsungelében.Tetszett amit láttál, olvastál? Akkor nézd meg az ajánlatomat.


Kockázati felhívás!

Írásaink általános információkon alapulnak. Bármely véleményt, elemzést, árszintet vagy más tartalmat oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként publikálunk. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik, vagy aki ezeket megkapja, csakis saját felelősségre teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve bármilyen egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit.A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csak saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az elemzéseink után tett befektetésekre.