S U R F BEMUTATÁSA

Több mint 13 éve kereskedem aktívan a tőzsdén, kipróbáltam már sok mindent, megnéztem sok videót, de valahogy egyik ismert stratégia sem adott akkora biztonságérzetet mint a SURF


S U R F

Mitől különleges a SURF? 

Minden igényt kielégít, ami egy Profi Tradehez kell.

Chartok közös nevezője 
Biztonság
Elemzés

Sikerült megalkotni egy olyan szűrőt, amivel a SURF által használt ídősíkok egyidejűleg adják a belépésre utaló jelet.

Az általam kifejleszett stratégiában 5 egyazon időben történt jelegyüttes biztosítja a Tradert a poziciónyitás pillanatában.

A SURF profizmusa a Chartok egyedi elemzéseiben rejlik. Az elemzés letisztultsága miatt, rendkívűl egyszerű és felhasználóbarát.

S U R F

Segít eligazodni a pénzügy Dzsungelében.Tetszett amit láttál, olvastál? Akkor nézd meg az ajánlatomat.


Kockázati felhívás!

Írásaink általános információkon alapulnak. Bármely véleményt, elemzést, árszintet vagy más tartalmat oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként publikálunk. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik, vagy aki ezeket megkapja, csakis saját felelősségre teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve bármilyen egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit.A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csak saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az elemzéseink után tett befektetésekre.