SURF INDEX

URALD MA A HOLNAP HULLÁMAIT

A SURF Index hetente frissülő, egyedi technikai elemzésekket publikál a PSR által használt piacok várható hullámairól.

Sajátítsd el a SURF Chartok olvasási technikáját!


A képen az INDEX-effektusnak köszönhetően egy korábbi völgyből indított, illetve a jövőbe vetített Surf vonalak láthatóak. Ennek köszönhetően ezek a vonalak zónákra osztják fel a Chartot.

Az "ár" az egyes Zónában egy háromszöget kialakítva, majd annak csúcsáról fordult le a kettes zónába, ahol többször érintette a zóna alját.

A kegyelemdöfést egy komoly Marubozu gyertya jelezte számunkra, itt nem volt kérdés, hogy az ár támadja a hármas zóna alját, ami a 1790-es szinteket jelenti.

A hármas zóna aljáról egy hosszú több mint egy hónapos korrekció indult a hármas zóna tetejéig.

Ekkor az ár ismét esdésnek indult támadva újra a hármas zóna alját ismét az 1790-es szinteken.

Az ár jelenleg a hármas és négyes zónát elválasztó vonalon helyezkedik el. Elemzésünk ebben az esetben három forgatókönyvvel számol.

Forgatókönyvek:

Első: Az "ár" újra támadja a hármas zóna tetejét magasabb csúcsot kialakítva a 2000-es szinteken.

Második: Oldalazás veszi kezdetét a hármas zónánk alsó vonalán

Harmadik: Egy medvés Marubozu gyertya a hármas zóna alján, majd érkezik alulról egy Pullback és irány az 1500-as szintek környéke.A SURF Index indulásához nem is választhattam volna jobb devizapárt, mint az EURUSD, hiszen ezen a devizapáron kereskednek leggyakrabban a Forexen.

Ennek a devizapárnak van talán a legnagyobb hatása az érdekelt vállalatok "számaira", értékére átfogóan nézve pedig a tőzsdeindexekre. A képen az INDEX-effektusnak köszönhetően egy korábbi csúcsból indított, illetve a jövőbe vetített Surf vonalak láthatóak. Ennek köszönhetően ezek a vonalak zónákra osztják fel a Chartot.

Az "ár" az egyes zónából egy impulzív mozgásnak köszönhetően, közel egy hét leforgása alatt három zónát is legyőzött, majd kezdetét vette egy egészséges korrekció.

Ahogy azt a képeken is látni az ár teljes szimbiózisban "él" az általunk felhúzott Surf vonalakkal. Ennek köszönhetően vagyunk képesek egyedi rendszerrel "olvasni" az árak sajátos mozgását.

Az ár jelenleg a hármas és négyes zónát elválasztó vonalon helyezkedik el. Elemzésünk ebben az esetben négy forgatókönyvvel számol.

Forgatókönyvek:

Első: Az "ár" elkezdi támadni az ötös zónát, ami az 1.23900-1.24700-as szinteket jelenti.

Második: Az ár lefordul a hármas zónába és annak alját veszi célba, ami az 1.18700-as szint lesz.

Harmadik: Komolyabb korrekciót láthatunk, ami az árat tekintve a kettes zónába való esést jelentheti.

Negyedik: Újra támadás alá kerül az ötös zóna teteje az 1.2700-as szinteken.Kockázati felhívás!

Írásaink általános információkon alapulnak. Bármely véleményt, elemzést, árszintet vagy más tartalmat oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként publikálunk. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik, vagy aki ezeket megkapja, csakis saját felelősségre teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve bármilyen egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit.A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csak saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az elemzéseink után tett befektetésekre.