TANÁCSOK

Türelem, türelem, türelem ...

3 fontos dologgal kezdeném, amit célszerű minden kezdő Tradernek szemelőtt tartania. Azért a kezdőknek, mert a haladók és a profik már megfizették az árát, vagy okosan döntöttek, amikor kellett. 

Hiszen tudjátok:

Saját kárán tanul a buta, az okos a másén, a hülye semmiből.

A 3 dolog pedig a következő:

- Kosztpénzből, kölcsönből soha ne kereskedj!

- Bármilyen jó stratégiát is választasz, és érzel a sajátodnak, a mindenkori tőkéd max. 3-5%-át kockáztasd egy Trade-re.

- Stop nélkül soha ne kereskedj. SOHA!


Amennyiben ezeket betartod Én már akkor örülni fogok, attól függetlenül, hogy SURF-fölsz vagy nem!

Sok sikert a kereskedéseidhez!


Üdvözlettel,

Begyik Roland   S U R F

A gyávák sosem kezdik el.

A gyengék sosem fejezik be.

A győztesek sosem adják fel.

Kockázati felhívás!

Írásaink általános információkon alapulnak. Bármely véleményt, elemzést, árszintet vagy más tartalmat oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként publikálunk. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik, vagy aki ezeket megkapja, csakis saját felelősségre teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve bármilyen egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit.A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csak saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az elemzéseink után tett befektetésekre.